Nieuws/Entertainment
2355468
Entertainment

Sieneke: 'Dit is de keerzijde van bekend zijn'

Sieneke gaat door een moeilijke tijd nu haar opa, oom en broer ervan verdacht worden een drugslab te hebben gerund. Dat ze bekend is, helpt daar niet echt bij. „Ik word aangekeken en aangesproken op dingen waar ik zelf helemaal niks mee van doen heb. Nu word je echt aangesproken weleens van: wat vervelend voor jou. Ja, dat vind ik ook ja. Het liefst pak ik m’n spullen en m’n kinderen en ga ik ergens heen. Maar ja, en dan?”

Sieneke laat verder aan Shownieuws weten: „Dat is eigenlijk wel de keerzijde van het bekend zijn. Dat heb ik nu wel ondervonden, dat dat de andere kant is van deze wereld.”

De zangeres heeft nog gewoon contact met haar familieleden, maar weet niet hoe de zaak zich verder zal ontwikkelen. „Mijn broertje was dezelfde dag al weer huis en andere familieleden de volgende dag al. Dus dat zegt ook genoeg. Tuurlijk, ik spreek ze nog zeker ja. Totdat dat onderzoek helemaal rond is, weet ik ook helemaal niks eigenlijk.”

Ze vindt veel steun in de muziek en bij haar goede vriendin Marianne Weber. „Marianne en ik hebben natuurlijk al een hele band vanaf het Songfestival. Dat is nu ruim acht jaar geleden en in die acht jaar tijd is er zoveel gebeurd. Er is zo’n goeie vriendschap opgebouwd dat ik ook echt alles aan haar kan vertellen.”

Sieneke is druk bezig met de opnames van de videoclip van haar nieuwe single Toen kwam jij. Daarna gaat ze zich richten op haar gezin. „We hebben heel veel dagjes weggepland.”