Nieuws/Entertainment
2355733
Entertainment

'Demi Lovato zat al weken aan de crystal meth'

Demi Lovato

Demi Lovato

Beetje bij beetje wordt er steeds meer bekend over wat er nu precies met Demi Lovato is gebeurd, die eerder deze week met spoed is opgenomen in het ziekenhuis in verband met een overdosis. Een verpleegster laat nu weten dat ze crystal meth in haar bloed hebben gevonden. Ook zou ze zich flink hebben vergrepen aan opiaten.

Demi Lovato

Demi Lovato

Volgens diverse bronnen van The Blast zou Demi Lovato de nacht voor haar opname hebben gefeest met zogenaamde vrienden die tevens haar drugsdealers waren. Deze zelfde vrienden zouden de zangeres Narcan hebben toegediend, een middel dat gebruikt wordt bij een overdosis opiaten. De groep zou vervolgens vrienden van Demi hebben gewaarschuwd, maar ze waren al vertrokken toen de hulpverleners haar aantroffen.

Een insider meldt ook dat de zangeres weer drugs begon te gebruiken nadat ze een maand geleden haar coach heeft ontslagen die haar hielp bij het clean blijven. Een verpleegster bevestigt dit gerucht; de hoeveelheid meth in het bloed van de zangeres doet vermoeden dat ze alweer enkele weken aan de drugs zat.

Agenten hebben in het huis diverse illegale drugs aangetroffen, maar gaan haar niet aanklagen. Ze zijn opgeroepen voor een medisch geval en niet vanwege criminele activiteiten.