2356930
Entertainment

BBC Radio 1 schrapt interview Logan Paul

BBC Radio 1 heeft besloten een interview met Logan Paul niet uit te zenden. De controversiële YouTuber zou donderdag in gesprek gaan met Charlie Sloth tijdens diens avondshow. De zender kreeg zoveel kritiek op de aangekondigde komst van Paul, dat het interview is geschrapt.

„Toen we het opgenomen interview terugluisterden, voelden we ons er niet goed bij”, laat BBC Radio 1 weten op Twitter. „We begrijpen de mening van sommige mensen wat betreft Logan. Maar uiteindelijk gaat het om het interview. En als wij het niet goed genoeg vinden, zenden we het niet uit.”

Paul, die 17 miljoen volgers heeft op YouTube, ging begin januari diep door het stof nadat hij in een video het lichaam had getoond van een dode man die zich had verhangen in een Japans bos. YouTube schrapte daardoor een aantal projecten dat het bedrijf met de vlogger had lopen en verwijderde zijn kanaal uit Google Preferred. Ook kreeg de 23-jarige Logan bakken met kritiek over zich heen toen hij een vis uit het water haalde voor een reanimatie, een dode rat taserde en hij mensen zou hebben aangezet tot het eten van wasmiddelcapsules.