Nieuws/Entertainment
2357162
Entertainment

Mel B krijgt 1 miljoen voor America’s Got Talent-special

Mel B

Mel B

Mel B heeft een bijzonder goede deal gemaakt voor America’s Got Talent: The Champions. De Spice Girl krijgt maar liefst 1 miljoen pond (1,13 miljoen euro) voor haar deelname aan de special.

Mel B

Mel B

America’s Got Talent: The Champions is een spin-off van de populaire talentenjacht waarin de meest memorabele deelnemers uit de eerdere seizoenen van AGT worden uitgenodigd om opnieuw het publiek omver te blazen en te strijden voor de eerste plaats.

Uitvoerend producent Simon Cowell was vastberaden dat ook jurylid Mel B, die al sinds 2013 verbonden is aan de show, wederom zou meewerken aan de special. Daarvoor moest hij diep in de buidel tasten: ze krijgt maar liefst 1 miljoen pond voor de klus.

„Deze deal had op geen beter moment kunnen komen voor Mel B”, vertelt een bron aan de The Sun. „Ze zit erg krap bij kas en haar schulden stapelen zich alleen maar verder op. Ondanks dat ze jaarlijks zo’n 2 miljoen pond verdient, is ze zo goed als failliet. Dit geld geeft haar net wat meer tijd om haar financiële problemen op te lossen.”