2358503
Entertainment

Tom Cruise dwingt James Corden tot skydive

James Corden zal voortaan twee keer nadenken voordat hij Tom Cruise uitdaagt. De presentator van The Late Late Show is door de acteur gedwongen tot een skydive na een televisie-interview.

Tijdens het interview grapte Corden over de stunts in Cruise’ nieuwste film Mission: Impossible - Fallout. Het skydiven zou volgens Corden ’niet veel voorstellen’. Tom, die in de zes films veelal zijn eigen stunts uitvoert, besloot hem daarop uit te nodigen om zelf zo’n sprong uit een vliegtuig te maken.

„Ik heb de afgelopen dagen geprobeerd om Tom te pakken te krijgen, maar ik had zijn nummer verkeerd in mijn telefoon opgeslagen”, zei James voor de stunt in de woestijn van Californië, zo blijkt uit een video. „Dus ik wil graag mijn excuses aanbieden aan Tom Hiddleston voor alle berichten die ik hem heb gestuurd over mijn voedselvergiftiging”, grapte hij.

Maar ontsnappen aan de skydive kon niet meer. Na een spoedcursus parachutespringen stapten de twee samen in een vliegtuig om er even later op 4,5 kilometer hoogte uit te springen. Nadat de parachutes geopend waren en beide heren veilig op de grond landden, feliciteerde Cruise Corden met het doorstaan van de challenge en het overleven van de skydive.