Nieuws/Entertainment
2358915
Entertainment

Team van Britney houdt drank bij haar uit de buurt

Het team van Britney Spears heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat de zangeres dronken het podium op zou kunnen gaan. Er geldt een strikt verbod op drank backstage.

Een bron vertelde dat aan Page Six. „Het team heeft strikte regels opgesteld. Er wordt geen alcohol geserveerd achter de schermen. Ze willen het bij Britney uit de buurt houden. Bovendien zijn ook veel van haar dansers nog niet op een leeftijd dat ze alcohol mogen gebruiken.”

Al voor de tour gingen er geruchten dat speciale mensen alle alcohol uit hotelkamers waar Britney verblijft, laat verwijderen. „En ze laten zich ervan verzekeren dat er geen schimmige figuren in haar buurt komen.”

Britney-bubbel

Zangeres Demi Lovato belandde recent nog in het ziekenhuis na een vermeende overdosis, vlak nadat ze bekend had niet langer nuchter meer te zijn. Het is Britney tot nu toe wel gelukt om van de drank af te blijven, na haar beruchte publiekelijke inzinking in 2007. „ Ze is in een Britney-bubbel”, vertelt de insider. „Ze is gezond en heeft net opnieuw een jaar zonder drank gevierd.”

Britney is op tournee met haar succesvolle show Piece of Me, waarmee ze de afgelopen vier jaar in Las Vegas volle zalen trok. Als ook deze tour, met optredens in Londen, Dublin, Parijs, Berlijn en Oslo, een succes blijkt, is er grote kans dat ze onder het toezicht van haar vader Jamie uit kan komen.