Nieuws/Entertainment
2359551
Entertainment

Nicole Kidman mag nieuw boek Big Little Lies-auteur verfilmen

Nicole Kidman

Nicole Kidman

De auteur van Big Little Lies werkt aan een nieuw boek en Nicole Kidman was er snel genoeg bij om daarvan de film- en tv-rechten op te kopen.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Page Six vertelt dat de actrice met haar productiebedrijf Blossom Films samen gaat werken met het bedrijf Made Up Stories van filmproducer Bruna Papandrea. Samen sloten ze de vermoedelijk lucratieve deal voor de film en tv-rechten voor het nieuwe boek van Liane Moriarty, met de titel Nine Perfect Strangers. Kidman zal zelf acteren in het project, en het meeproduceren. Ook Moriarty zal meewerken als uitvoerend producent.

Door het succes van de HBO-serie Big Little Lies, gebaseerd op het eerdere gelijknamige boek van Liane Moriarty, waren de rechten voor het materiaal van de auteur erg gewild. Kidman zat dicht bij het vuur: ze was ook in de serie betrokken als producent en actrice. Ze won voor haar rol zowel een Emmy als een Golden Globe. Momenteel worden de opnames voor het tweede seizoen gemaakt.

Het is nog niet bekend of het verhaal, dat op 6 november wordt uitgegeven, ook een tv-serie wordt, of dat het een film gaat worden. een film of een serie wordt.