Nieuws/Entertainment
2360518
Entertainment

Eva Jinek kan niet wachten op moederschap

Eva Jinek

Eva Jinek

Eva Jinek staat te trappelen om moeder te worden. Op Instagram schrijft de presentatrice, die nu van haar zwangerschapsverlof kan genieten, dat ze uitkijkt naar het moederschap.

Eva Jinek

Eva Jinek

Bijna 840.000 kijkers zagen vrijdagavond hoe Eva Jinek afscheid nam van haar kijkers. Haar talkshow Jinek is een week eerder gestopt dan gepland, omdat ze haar zwangerschapsverlof heeft vervroegd.

„Lieve mensen, met Bill Clinton als toetje was dit voorlopig mijn laatste uitzending, want ik ga met zwangerschapsverlof! Voor wie het nog niet wist: ik krijg binnenkort een baby en het werd teveel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen. Maar weet dat mijn trappelende baby en ik samen hebben genoten van alle uitzendingen, en vooral van alle gasten.” blikt Eva terug.

„Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek. Ze bedankt ook haar collega’s die haar ’liefdevol hebben gesteund tijdens haar zwangerschap. „Ook toen ik voor de zestiende keer in één week de slappe lach kreeg. Ik kan me geen betere mensen om me heen wensen.”