Nieuws/Entertainment
2361031
Entertainment

Kanye West schrijft over zelfmoordgedachtes

Kanye West

Kanye West

Na het zien van de documentaire over Alexander McQueen, die in 2010 zelfmoord pleegde, vertelt Kanye West openhartig over zijn eigen zelfmoordgedachtes.

Kanye West

Kanye West

„Ik kon me echt Alexander McQueen verplaatsen”, schrijft Kanye op Twitter. „Ik weet hoe het voelt als je weer grip op je leven probeert te krijgen, zelfs als dat betekent dat je daarvoor zelf je leven moet beëindigen.”

„Ik heb deze gedachtes vaker gehad en ik wil jullie vertellen wat ik heb gedaan om op een goede plek te blijven. Hoe je ervoor zorgt dat je GEEN zelfmoord pleegt: Zorg dat je uit de buurt blijft van mensen die ervoor zorgen dat je een einde aan je leven wilt maken.”

Het is niet de eerste keer dat Kanye vertelt over zijn duistere gedachtes. „Ik heb er heel vaak aan gedacht, het is altijd een optie”, liet hij destijds weten. „Ik heb nu deze openbaring, omdat ik het niet heb gedaan, maar ik had het al helemaal uitgestippeld. Als ik dat niet had gedaan, was er misschien wel een kans geweest dat het was gebeurd.”

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de hulp- en preventielijn ’Zelfmoord? Praat erover’. Tel: 0900-0113 of www.113.nl