2361740
Entertainment

Dit model is Rose McGowan’s nieuwe liefde

Rain Dove is de nieuwe liefde van Rose McGowan

Rain Dove is de nieuwe liefde van Rose McGowan

Rose McGowan heeft een nieuwe liefde en niet zomaar iemand: het gaat om Rain Dove, een model dat niet mannelijk of vrouwelijk genoemd wil worden. Het liefst wordt ze met zij in de meervoudsvorm aangesproken, het Engelse they.

Rain Dove is de nieuwe liefde van Rose McGowan

Rain Dove is de nieuwe liefde van Rose McGowan

De twee werden samen gespot tijdens het OZY Fest in New York, schrijft Daily Mail. Rain Dove (28) is beroemd om haar modellenwerk in zowel mannen- als vrouwenkleding. Ze is geboren als vrouw, maar heeft mannelijke trekken, waar ze vroeger om bespot werd. Al had ze dat niet door: lange tijd geloofde ze dat de bijnaam Tranny Danny een eerbetoon was, tot ze de betekenis van het woord ontdekte: tranny staat voor transseksueel.

Rain ontdekte dat ze anders behandeld werd als ze zich als man kleedde en werkte zelfs eens een jaar als brandweerman onder een mannennaam. Als gevolg van een weddenschap moest ze naar een lingeriecasting van Calvin Klein. Daar werd ze gevraagd de volgende dag terug te komen voor de mannencasting en jawel, ze kreeg de klus. Sindsdien werkt ze als model.

Het maakt Rose (44) allemaal niets uit, zolang zij maar hand in hand kan lopen met haar nieuwe liefde. Ze leek volledig in de wolken toen ze tijdens een wandeling rond Central Park gespot werden.