2361841
Entertainment

Jennifer Lopez nog steeds vol van haar SUPERSTER

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is nog steeds verliefd op haar vriend honkballer Alex Rodriguez en ze grijpt zijn 43e verjaardag aan om die liefde in ware aanbidding te uiten.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

„Schatje, tijd met jou doorbrengen de laatste anderhalf jaar..., de echte jou meer en meer leren kennen... Elke dag word ik verrast door de genereuze, liefhebbende persoon die je bent voor mij en voor iedereen om je heen... je brengt energie en gelach, waar je maar gaat.”

En dat is nog lang niet alles. „Het meest onder de indruk ben ik van de man die je wilt worden... je groeit elke dag... je reikt naar nieuwe hoogten, nieuwe inzichten, nieuwe dromen en nieuwe doelen. JE BENT EEN SUPERSTER, een kracht van de natuur, een visionair en een echte heer.”

Jennifer Lopez met Alex Rodriguez tijdens het Met Gala dit jaar

Jennifer Lopez met Alex Rodriguez tijdens het Met Gala dit jaar

Ze heeft dan ook een bijzondere wens voor haar jarige man. „Ik hou van je en wens voor jou dat je vandaag en elke dag alle goedheid en overvloed die God en het universum te bieden hebben. FIJNE VERJAARDAG mijn mooie man. Ik hou van je.”

Naast de tekst, plaatste ze ook nog een eerbetoon op video aan haar vriend, met liefdevolle plaatjes van hen en hun gezin. J-Lo en Rodriguez kregen in maart vorig jaar een relatie en uitten sinds die tijd voortdurend hun liefde voor elkaar. Ze hebben het regelmatig over een huwelijk gehad. Maar Jennifer heeft ook aangegeven dat ze hier geen haast mee wil maken, al gingen er vorig jaar nog geruchten dat ze zich al verloofd zouden hebben.