Nieuws/Entertainment
2362456
Entertainment

Golden Girl Betty White (96) nog lang niet met pensioen

Betty White

Betty White

Terwijl Nederlanders zich grote zorgen maken over de pensioenleeftijd, moeten sommigen er juist niet aan denken om te stoppen met werken. Een van die mensen is Betty White. De 96-jarige actrice wil nog lang niet achter de geraniums gaan zitten.

Betty White

Betty White

In de documentaire Betty White: First Lady of Television vertelt regisseur Steven J. Boettcher dat Betty, ondanks dat ze al tachtig jaar in de showbizz zit, nog steeds gek is op haar werk. „Ze zei me dat ze nooit zal stoppen. Ze houdt ervan om te werken, ze is gek op de uitdaging.”

De docu gaat op 21 augustus in première, maar White en haar vrienden hebben de film al bekeken. „Er waren 400 vrienden aanwezig”, vertelt Boettcher aan Closer Weekly. „Toen de documentaire afgelopen was, vroeg ze: ’Gaat het niet te veel over Betty?’ Het was zo schattig!”

De actrice, die als sinds haar 20e in het vak zit, nam van de gelegenheid gebruik om te vertellen dat ze haar succes nooit voor lief heeft genomen. „Ik heb voor alles wel een award gekregen, zelfs voor ademen”, grapte ze. „Ik ben zo ongelooflijk verwend, ik ben de meest gelukkige vrouw die er is, ik heb altijd mogen werken en dat doe ik nog steeds. Ik houd ervan, dus ik blijf doorgaan totdat ik geen werk meer krijg.”

White heeft dan ook allang een nieuw project in gedachten waarbij ze met haar idool Robert Redford mag samenwerken. „Oh, er is een idee! En dat zou wel eens een heel goed idee kunnen zijn”, laat ze geheimzinnig weten.