Nieuws/Entertainment
2362797
Entertainment

Chrissy Teigen neemt Instagram-meisjes in de zeik

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen neemt zelden een blad voor de mond en ook zondag heeft ze weer op ’subtiele wijze’ laten weten wat ze van de zogenaamde Instagram modellen vindt.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Een korte blik op sociale media laat je al snel tal van afgetrainde vrouwenlichamen zien met platte buiken, grote borsten en volle, ronde billen. Wie wat langer naar deze foto’s kijkt zal al snel opmerken dat ofwel een plastisch chirurg een handje heeft geholpen, maar vaker nog sprake is van een stevige Photoshop.

Ook Chrissy Teigen is dit blijkbaar opgevallen. De vrouw van John Legend neemt all deze ’Instagram fitnessmodelen’ die ook nog eens zweren bij een minimaal dieet, flink in de zeik met een bewerkte foto op Twitter. „Ik heb getraind om een Instagram fitnessmodel te worden. Deze foto is gemaakt na een theezakje en vijf herhalingen van twee squats! Als ik het kan, kunnen jullie het ook.”

Op de foto poseert Teigen in haar sportkleding. Haar taille is om letterlijk door een ringetje te halen, terwijl haar billen ongeveer tien keer zo groot zijn geworden als ’voor deze training’. Haar spiegelbeeld laat echter de normale Chrissy zien en alle spullen om haar heen zijn duidelijk vervormd.