Nieuws/Entertainment

Michelle Williams wil mentale problemen bespreekbaar maken

ANP

Michelle Williams heeft haar volgers in een Instagrambericht bedankt voor alle steun. De 37-jarige zangeres laat weten dat ze zich nog meer wil inzetten om mentale aandoeningen bespreekbaar te maken.

ANP

„Iedereen heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes en steun! Mijn familie, vrienden en verloofde zijn fantastisch”, aldus Michelle. Terwijl ze terugkijkt op de afgelopen twee weken zegt ze dat het niet haar bedoeling was dat haar persoonlijke problemen bekend zouden worden. „Maar nu dat wel het geval is, ben ik nog meer toegewijd om mentale problemen bespreekbaar te maken.”

Zelf werkt ze hard aan het te boven komen van haar depressie. „Je moet eraan werken, zelfs wanneer je je moe voelt of het gewicht van de wereld op je schouders voelt. Neem een stap tegelijkertijd en vraag niet teveel van jezelf. Als je alleen uit bed kan komen, je tanden kan poetsen en kan douchen... doe dat. Voor mensen met een depressie is dat al een grote stap. Wees niet depressief én vies. Kies een strijd”, lacht Williams.

De Destiny’s Child-zangeres meldde zich eerder deze maand bij een psychiatrische kliniek. Michelle kampt al sinds haar tienerjaren met depressie.