Nieuws/Entertainment
2363354
Entertainment

Quentin Tarantino pauzeert opnames voor diner met verloofde

Daniela Pick en Quentin Tarantino

Daniela Pick en Quentin Tarantino

De opnames voor de film Once Upon a Time in Hollywood liggen even stil nu regisseur Quentin Tarantino de tijd neemt voor een romantisch etentje met zijn verloofde zaterdagavond.

Daniela Pick en Quentin Tarantino

Daniela Pick en Quentin Tarantino

Daniela Pick (34) werd door Tarantino meegenomen naar het populaire Hollywoodrestaurant Craig’s. Daar genoten ze van een heerlijk diner voor twee. Het koppel verloofde zich een jaar geleden.

Daniela is de dochter van de Israëlische musicus Svika Pick. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2009, toen Tarantino in Israël was om zijn film Inglourious Basterds daar te promoten. Ze hadden toen een korte romance, die eindigde omdat de regisseur zich alleen op zijn filmcarrière wilde richten.

„Ik heb geen vrouw, ik heb geen kind. Niets kan me in de weg staan. Films maken is als het beklimmen van de Mount Everest. Als je die beklimt, doe je niets anders. Al je zorgen, alle wereldse dingen, familie en dat soort zaken, verdwijnt gewoon naar de achtergrond”, vertelde hij toen in een interview met GQ. Dat hij nu dus tussen de bedrijven door toch tijd weet te maken voor andere zaken, is al heel wat.

En met dat dinertje moet zijn verloofde het dus voorlopig weer even doen. De 55-jarige filmmaker mag dan verloofd zijn, hij liet destijds ook weten dat hij nooit zou trouwen voor hij zestig was. Nog vijf jaar volhouden, Daniela.