Nieuws/Entertainment
2363537
Entertainment

BN’ers uit de kast in serie Videoland

Valentijn de Hingh

Valentijn de Hingh

Model Valentijn de Hingh, Hart van Nederland-presentatrice Mirella van Markus en modeontwerper Janice komen opnieuw uit de kast voor een nieuwe serie van Videoland. De streamingdienst komt dit jaar voor het eerst met een speciaal programma rondom Pride Amsterdam.

Valentijn de Hingh

Valentijn de Hingh

De kinderen krijgen foto’s voorgeschoteld van de gasten van het programma en reageren daarop met wat zij denken en voelen. De bekende gezichten bevinden zich in een regenboogkast die direct achter de kinderen in de studio staat. Een kastcamera registreert hoe zij reageren op de uitspraken van de kinderen. Daarna komen zij uit de kast en gaan ze met de kinderen in gesprek.

De gasten zijn een lesbische vrouw (Mirella van Markus), een homoseksuele man (Janice), een transgender (Valentijn de Hingh), een dragqueen (Megan Schoonbrood) en Mr. Leather Europe (Raymond Timmer). Iedere aflevering wordt afgesloten met een challenge. De kinderen krijgen een thema-gerelateerde uitdaging die zij in enkele minuten tot een goed einde moeten brengen.

De afleveringen zijn vanaf maandag te zien op Videoland.