Nieuws/Entertainment
2363648
Entertainment

Karlie Kloss bekeerd tot jodendom

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Karlie Kloss zou zich bekeerd hebben tot het jodendom, bevestigt een insider van de familie aan Page Six.

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Ze verloofde zich onlangs met Joshua Kushner, de broer van Jared Kushner en zou zich in juni al bekeerd hebben tot zijn religie. Precies wat ook Jareds vrouw Ivanka Trump deed, voor ze met hem in het huwelijk trad in 2009.

Het is van Karlie Kloss niet duidelijk waar ze onderwezen is in de religie. Ivanka bestudeerde het jodendom in de congegratie Kehilath Jeshurun in New York. Sindsdien houden Jared en zij zich aan de sabbath, eten ze kosher en vrijen ze kosher. Volgens de befaamde rabbi Shmuley Boteach, auteur van het boek Kosher Sex, en destijds goed bevriend met Michael Jackson, doet Ivanka het erg goed. „Ze heeft aan iedereen bewezen dat haar bekering een transformatie was. Ze is nu een joodse vrouw. Ze is een rolmodel.”

Ivanka zelf zei hierover in Vogue drie jaar geleden: „Het was zo’n grote levenskeuze voor mij. Het jodendom legt echt een geweldige basis voor familiebanden.” Een familie waar ook Karlie Kloss toebehoort, als ze eenmaal in het huwelijksbootje stapt met de broer van Ivanka’s echtgenoot. Dat zal hun familiebanden binnen het Witte Huis mogelijk wat aanhalen, sinds de twee politiek gezien in elk geval flinke afstand hielden van Trump en zijn regering.