Nieuws/Entertainment
2364586
Entertainment

Vader Heath Ledger blij voor Michelle Williams

De vader van de in 2008 overleden acteur Heath Ledger is ontzettend blij voor Michelle Williams, die afgelopen week bekendmaakte dat ze onlangs getrouwd is met muzikant Phil Elverum.

Heath en Michelle hadden van 2004 tot 2007 een relatie. In 2005 kregen ze een dochter, Matilda. Heath overleed eind januari 2008, nadat hij een aantal slaap- en kalmeringsmiddelen en pijnstillers door elkaar had gebruikt. Zijn overdosis werd door de lijkschouwer als een ongeluk bestempeld.

Kim Ledger liet tegenover de Sydney Morning Herald weten: „Michelle is erg op haar privacy gesteld dus ik doe niet graag uitspraken over haar, maar we zijn ontzettend blij." De vader van Heath vertelde dat hij de man van Michelle nog niet heeft ontmoet, maar dat hij verwacht dat binnenkort te doen.

De familie Ledger heeft nog goed contact met de inmiddels 12-jarige Matilda. Bij de première van een documentaire over Heath, vertelde zijn zus Kim afgelopen januari dat ze veel van haar broer herkent in haar nichtje. "Hoe ze loopt, hoe ze skateboard. Het doet me allemaal denken aan Heath."