Nieuws/Entertainment
2365416
Entertainment

Martijn Krabbé verrast volgers met bloot bovenlijf

Martijn Krabbé, die momenteel in de Verenigde Staten vakantie viert met zijn kinderen, doet wenkbrauwen fronsen met een foto van zijn gespierde torso.

Bij het kiekje, waar de presentator gekscherend zegt een ’Instagrammodel’ te zijn, schrijft hij dat hij met slechts drie keer opdrukken op een dag en twee buikspieroefeningen dit resultaat heeft weten te behalen. Ook zegt hij dat het drinken van een goede Bourgogne (wijn red.) helpt.

Aan de waarheid van dat trainingsschema wordt door onder andere Charly Luske getwijfeld. De zanger reageert met: „Hahahahahaaaaa!! Dit is niet echt toch???”, waarop Martijn direct antwoordt en er een schepje bovenop doet, door te zeggen: „Zeker wel. Ik kan overigens het "wodka-dieet" ook van harte aanbevelen. Dat scheelt zeker vier dagen per week.”

Andere reacties luiden ’onze eigen Schwarzenegger’, ’lekker ding’ en zelfs iemand die vraagt of Martijn met haar wil trouwen. Ook twijfelt een aantal van zijn volgers aan de waarheid. „Weet je zeker dat het geen photoshop is?”, schrijft iemand.

Voor de mensen die negatief reageren heeft zijn twaalfjarige dochter Jasmijn een duidelijke boodschap: „,Mijn papa is gespierd en heeft het allemaal zelf gedaan.” Ze voegt daar vervolgens aan toe: „Dus voor alle haters: ga zelf elke dag rennen, naar de gym en op dieet blijven.'”