Nieuws/Entertainment
2365560
Entertainment

Jonathan Rhys Meyers: ’Op luchthavens te veel alcohol’

Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers vindt het moeilijk om op luchthavens te zijn. De acteur, die worstelt met een alcoholprobleem, vertelt dat in een interview met Mail on Sunday. „Je mag er niet roken en bent omringd door alcohol”, zegt hij.

Jonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers

De Ierse acteur heeft al een aantal keer in een ontwenningskliniek gezeten. Zelf zegt Jonathan geen moeite te hebben om de drank te laten staan, maar als hij op reis is, wordt dat moeilijker.

Begin juli kwam Jonathan in het nieuws toen hij ruziede met zijn vrouw Mara Lane. Het stel kreeg mot tijdens een vlucht naar naar Los Angeles omdat Jonathan een drankje wilde bestellen. Hij heeft zich na het incident verontschuldigd voor zijn gedrag en zegt sindsdien niet meer te hebben gedronken.

Jonathan beweert dat hij geen alcoholist is. Volgens eigen zeggen heeft hij gewoon een gedragsprobleem zodra er drank in het spel is.

Jonathan werd in 2007 gearresteerd op de luchthaven van Dublin en vier jaar later ging het opnieuw mis in Parijs. Hij werd toen weer opgepakt omdat hij dronken was en voor problemen zorgde. „Luchthavens zijn moeilijk voor mij, omdat ze je daar drie uur laten zitten, je niet kunt roken en je bent omringd bent alcohol”, vertelde hij. Hij wil dat echter niet aanvoeren als een excuus.