Nieuws/Entertainment
2368619
Entertainment

’Volgende keer springt ze met m’n kind uit het raam’

Michael van der Plas is van plan voor z’n kinderen te vechten nu het opnieuw niet goed gaat met hun moeder Samantha ’Barbie’ de Jong. De voormalige realityster is er naar eigen zeggen klaar mee dat Samantha de kinderen in gevaar brengt en huurt een advocaat in.

Volgens Michael is Samantha niet per se „een slechte moeder” maar is ze een gevaar voor de kinderen als ze zichzelf niet in de hand kan houden. „De volgende keer springt ze niet alleen, maar springt ze met mijn kind uit het raam”, zegt hij in een video op het YouTube-kanaal van plastisch chirurg Diana Gabriels. Dat laat hij naar eigen zeggen niet gebeuren. „Ik ben er klaar mee”, zegt hij resoluut. Hij wil dat de kinderen niet langer bij Samantha wonen als het niet goed met haar gaat.

Michael, die zijn ex-vrouw nog steeds het beste wenst, vindt dat Samantha nu zelf moet bewijzen dat ze beter wil worden en dat ze langere tijd aan zichzelf gaat werken. „En ga met de mensen om die wel echt om je geven. En niet van die neppe mensen die alleen maar om je heen hangen”, aldus Michael.

Vorige week werd Samantha in het ziekenhuis opgenomen, na wat leek op een nieuwe zelfmoordpoging, nadat ze eerder dit jaar al probeerde zichzelf van het leven te beroven.