2369141
Entertainment

’Meerdere botten gebroken, pezen en kniebanden gescheurd’

Stuntman Dwayne Johnson krijgt pick-uptruck cadeau

De stuntman van Dwayne Johnson stond onlangs een flinke verrassing te wachten. Hij kreeg een pick-up truck cadeau van The Rock.

Tanoai Reed is niet alleen de stuntman van de actieheld, maar ook zijn neef. Dwayne had hem naar een filmstudio gelokt met een smoesje dat ze een interview gingen opnemen voor de extra’s op een dvd. Tijdens de opnames liet hij echter een auto in de achtergrond wegrijden, waardoor het cadeau zichtbaar was.

Dwayne The Rock Johnson plaatste een filmpje van de verrassing op Instagram. Hij schreef daarbij: „Gedurende mijn carrière heeft mijn stuntman en neef Tanoai Reed meerdere botten gebroken, zijn zijn pezen en kniebanden gescheurd en heeft hij zich de grootste bad ass getoond, wat beloond is met verschillende Stuntman van het jaar-awards. Dat alles deed hij met één groot doel: de best mogelijke film maken.” Hij bedankt zijn neef daarna voor het ’bloed, zweet, de tranen en de jaren’.

In de post eert Dwayne niet alleen Tanoai, maar alle stuntmannen en -vrouwen in Hollywood, die hij ’de ruggengraat van onze business’ noemt.