Nieuws/Entertainment
2369437
Entertainment

Corey Feldman belt politie na verkrachtingstweets

Corey Feldman

Corey Feldman

Corey Feldman is het slachtoffer van een online pesterij die verder lijkt te gaan dan het typische social media-geplaag. Daarom onderzoekt de politie van Los Angeles de zaak.

Corey Feldman

Corey Feldman

Het komt van maar liefst vier verschillende twitteraccounts: de uitgesproken wens om Corey Feldman verkracht te zien worden in een gang bang. Zo luidt één van de gewraakte tweets: „Als het fout is om Corey Feldman graag verkracht te zien worden in een gevangenis, dan wil ik niet goed zijn.”

Feldman blokkeerde de persoon, maar de politie denkt dat de verdachte meerdere accounts heeft aangemaakt om de voormalig acteur dwars te zitten. In een ander bericht reageerde een Instagramgebruiker zeventien keer: „Corey is een verkrachter.” Volgens de acteur vrezen hij en zijn familie voor hun leven door de aard van de berichten. Detectives zijn bezig de IP-adressen op te sporen van de mensen achter de twitteraccounts.

De acteur werd dit voorjaar ook fysiek aangevallen met een mes. Hij vreesde dat dit een wraakactie was voor zijn pogingen een vermeend pedofielennetwerk in Hollywood – waar hij zelf als kindster slachtoffer van was – te ontmaskeren.