Nieuws/Entertainment
2373092
Entertainment

Glennis Grace: ’Mijn vriend woonde nog bij zijn ouders’

Glennis Grace is sinds een aantal maanden smoorverliefd op de zestien jaar jongere Levy. Dankzij het leeftijdsverschil kon het gebeuren dat de gitarist nog thuis woonde toen de vonk oversloeg...

Dat vertelt Glennis aan Beu Monde. „Hij dacht dat ik jonger was en ik dacht dat hij ouder was, haha. Op een gegeven moment zei hij: ’Ik woon nog bij mijn ouders.’ Dus ik: ’Wat? Hoe oud ben je dan?’ En hij: ’Ja maar... Hoe oud ben jíj dan?’”

De zangeres (40) vertelt dat de twee erg twijfelden of ze wel een relatie moesten beginnen vanwege het grote verschil in leeftijd. „Is dit oké, kan dit wel? Al bedacht ik meteen dat ze dit in Amerika erg toejuichen, haha. (...) Ik zei tegen Levy: ’We moeten genieten van wat we nu voor elkaar voelen. Hoe leuk we het hebben.’ Beiden hadden we daar wel angsten over. Tot je niet meer om de gevoelens voor elkaar heen kunt.”

Inmiddels is de relatie tussen Glennis en Levy zo goed, dat ze zelfs al over gezinsuitbreiding praten. „Levy wil er twee, dus we moeten opschieten. Ik heb niet alle tijd van de wereld meer. Ik hoop dat het me nog steeds gegeven is. Al zijn er ook andere middelen om die wens uit te laten komen.”

Uit een eerdere relatie heeft Glennis al zoontje Anthony.