Nieuws/Entertainment
2374055
Entertainment

Strikt Privé

Deze zomer ALLER TIJDEN zorgt voor een van de opmerkelijkste edities van dit weekblad in zijn, toch al, roemruchte geschiedenis van meer dan veertig jaar. Het is zonder meer de BLOOTSTE PRIVÉ... óóit!

Overal ter wereld zoeken de sterren verkoeling en onze fotografen leggen er maar liefst 98 vast op Ibiza en Mykonos en in Saint-Tropez en andere oorden waar de rijken zich verpozen. Zo zien we ook REINOUT OERLEMANS en zijn gezin op een prachtig jacht in Spaanse wateren waar de voormalige Arnie, maker van tv-hit Oh Oh Cherso, letterlijk MET DE BILLEN BLOOT gaat.

Dramatisch is het verhaal van de pas negentienjarige FLEUR die werd doodgereden door een proleet in een Porsche. Een ongeluk kan altijd gebeuren, maar deze man hield een straatrace met zijn zoon, had gedronken, en reed met een snelheid van meer dan 160 kilometer per uur over een landweggetje toen hij arme Fleur ramde. Een proleet noem ik deze WALTER VAN W. vooral vanwege zijn gedrag daarna. Spijt betoonde hij niet aan de bedroefde familieleden. Sterker nog, in plaats van als een man zijn straf van vier jaar te ondergaan, ging hij in hoger beroep en probeert hij de schuld van het ongeluk nu de betreurde, allang begraven, Fleur in de schoenen te schuiven.

DAN BEN JE WAT MIJ BETREFT DE ERGSTE MAN VAN NEDERLAND.

Maar oordeelt u zelf...