Nieuws/Entertainment
2374214
Entertainment

David Hasselhoff getrouwd in Italië

David Hasselhoff is dinsdag in het huwelijksbootje gestapt met Hayley Roberts. Dat bevestigt de woordvoerder van de Baywatch-ster tegenover People.

De 66-jarige acteur en het 38-jarige model kozen voor een intieme ceremonie in Italië. Davids twee dochters Taylor en Hayley waren aanwezig bij de bruiloft in de streek Apulië.

David en zijn echtgenote ontmoetten elkaar in 2011, toen Hayley een handtekening vroeg aan het toenmalig jurylid van Britain’s Got Talent. Hij gaf haar de krabbel op voorwaarde dat hij haar telefoonnummer kreeg. Vijf jaar later vroeg David haar ten huwelijk.

Derde huwelijk

Het is het derde huwelijk voor de Knight Rider-acteur. Hij was in de jaren tachtig kortstondig getrouwd met Catherine Hickland en gaf in 1989 zijn ja-woord aan Pamela Bach, met wie hij in 1990 en 1992 Taylor en Hayley kreeg. David en Pamela scheidden in 2006.

Zijn dochters stonden achter zijn aanzoek aan Hayley, zo vertelde David vorig jaar aan Hello. „Ik heb mijn meiden van tevoren verteld dat ik dat van plan was, en ze steunden me daarin”, aldus David. „Niemand ziet zijn ouders graag uit elkaar gaan, maar ze houden van Hayley en ze zijn blij voor me.”