Nieuws/Entertainment
2374231
Entertainment

Zo kun je zien hoe je eruit ziet als Kylie

De lippen van Kylie Jenner zijn beroemd

De lippen van Kylie Jenner zijn beroemd

Volgers van Kylie Jenner kunnen sinds dinsdag haar lipproducten op zichzelf testen via Instagram. De 20-jarige lanceerde een speciaal Instagramfilter voor haar beautymerk, Kylie Cosmetics.

De lippen van Kylie Jenner zijn beroemd

De lippen van Kylie Jenner zijn beroemd

Het filter biedt volgers de mogelijkheid om zeven kleuren uit de lijn van Kylie op hun eigen lippen te zien. Het geeft gebruikers ook aangezette wimpers en een gezichtscontour die meer lijkt op die van Kylie.

Hoe graag mensen op Kylie willen lijken, blijkt wel uit de reacties op praktisch al haar Instagramposts en de veelgebruikte hashtag #kyliejennerlips. Dinsdag werd nog bekend hoe ver een fan bereid was te gaan voor lippen als Jenner, met het blijven inspuiten van zijn lippen voor in totaal al 14.000 pond.

Het cosmeticamerk van de jongste zus van de Kardashian/Jenner-clan loopt uitermate goed. Forbes constateerde onlangs dat Kylie met een vermogen van 900 miljoen hard op weg is om de jongste self-made miljardair in de VS ooit te worden. Daarop kwam de nodige kritiek van mensen die vinden dat de cosmetica-ondernemer haar succes niet op eigen kracht heeft bereikt, omdat haar bekendheid en de contacten van haar familie haar een flink eind op weg hebben geholpen.