Nieuws/Entertainment
2377535
Entertainment

Katie Holmes en Jamie Foxx genieten van stranddag

Katie Holmes en Jamie Foxx zijn door Us Weekly gespot op het strand van Malibu. De 39-jarige actrice en de 50-jarige acteur verstopten zich niet bepaald voor de rest van de mensen die op het strand waren.

Katie en Jamie zouden al vijf jaar lang een relatie hebben, maar de twee verschijnen nagenoeg nooit samen in het openbaar. Een jaar geleden kwamen ze voor het eerst publiekelijk uit voor hun relatie door samen op hetzelfde strand te verschijnen. Maar sindsdien is het weer stil rondom het koppel.

Holmes en Foxx lijken er alles aan te doen om hun romance uit de schijnwerpers te houden. Wat hun stranddag des te opmerkelijker maakt. „Ze gingen helemaal in elkaar op. Ze keken niet één keer naar hun telefoons. Ze had een grote glimlach op haar gezicht”, vertelt een ooggetuige. Ze speelden in het zand, kusten elkaar, genoten van champagne en keken samen naar de zonsondergang.

Volgens een bron dichtbij Katie hebben ze hun romance lang stilgehouden om elkaar goed te leren kennen, zonder bemoeienis van anderen. Ondertussen zou Holmes hun relatie niet meer willen verbergen, maar Foxx denkt daar anders over. „Niemand snapt waarom Katie van een man houdt die zich niet lijkt te willen binden. Iedereen hoopt dat ze goed op zichzelf past.”