Nieuws/Entertainment
2378766
Entertainment

’365 dagen zonder seks’ blijkt parodie

Saskia Noort

Saskia Noort

Iedereen die met regelmaat communiceert via het geschreven woord loopt er wel eens tegen aan: je grappen worden verkeerd opgevat en je boodschap komt helemaal verkeerd over. Saskia Noort heeft dat woensdag aan den lijve mogen ondervinden. Haar aangekondige boek 365 dagen zonder seks blijkt ironisch bedoeld.

Saskia Noort

Saskia Noort

Nadat Saskia Noort in de Linda liet weten met een persoonlijk boek te komen waarin ze een jaar lang verslag zou doen van haar ’seksloze, saaie en eenzame’ bestaan, was de schrijfster al snel onderwerp van gesprek.

,,Iemand moet het doen dus ik offer me op. We denken dat heel Nederland dag en nacht bezig is met seks, maar in werkelijkheid is er ook veel seksloosheid. En niemand die dat eerlijk zegt”, vertelde Saskia. Voer voor velen zo bleek al snel, want de interesse in het boek was groot bij zowel volgers op sociale media als bij de pers.

Hoog tijd dus om alles even recht te zetten, moet Noort hebben gedacht. „Alle media aan de telefoon gehad. Bewijs dat ironie niet meer bestaat. Evenmin als goede research. Zoals eerst column lezen”, schrijft ze op Instagram. „Doe nou allemaal rustig, het is een parodie!”