Nieuws/Entertainment
2379233
Entertainment

Kristen Bell zal 9/11 nooit vergeten

Kristen Bell

Kristen Bell

Kritsen Bell zal de aanslagen van 11 september 2001 nooit vergeten. De actrice speelde toen in het toneelstuk Reefer Madnezz in New York en zag de aanslag voor haar ogen gebeuren.

Kristen Bell

Kristen Bell

„We renden naar buiten en liepen naar het theater en toen zagen we de tweede toren instorten”, vertelt Bell aan Bang Showbiz. „We hebben nog geprobeerd bloed te doneren, daarna zijn we naar het appartement van de producer gegaan.”

De actrice vertelt dat ze samen met het theatergezelschap 24 uur in het appartement is gebleven. „We probeerden er achter te komen wat er aan de hand was. Het was zo eng. Ik ben nog steeds zo dankbaar dat ik bij deze mensen was. Zoiets vergeet je nooit meer.”

Kristel legt aan Vulture uit wat voor effect de aanslag op haar relatie met die groep heeft gehad. „Ik houd zoveel van die mensen. We waren allemaal samen tijdens die gebeurtenis en hebben samen gedronken. Daardoor krijg je een veel betere band met iemand, dan wanneer je zes maanden lang twaalf uur per dag samenwerkt.

Ondanks de aanslagen, ging het theaterstuk toch vier dagen later in première. „We hebben de productie door laten gaan. We wisten niet wat mensen zouden willen, maar we probeerden gewoon bezig te blijven. We dachten dat het mensen misschien ook zou kunnen helpen hun gedachten te verzetten. Bovendien wilden we het werk doen waarvoor we betaald werden. Ongeveer drie weken lang hebben we opgetreden voor vier man.”