Nieuws/Entertainment
2379582
Entertainment

Barbie zoekt spotlight weer op

Tegen alle adviezen in om even op de achtergrond te blijven en niet meer in de media te treden, is Samantha de Jong toch weer achter haar toetsenbord gekropen om haar gevoel van zich af te schrijven op sociale media.

„Afgelopen zaterdag mijn b-day gevierd”, begint ze haar bericht op Instagram. „Voor het eerst reageer ik weer op insta omdat ik toch mijn schatje Jeffrey echt heel erg wil bedanken. Dat je me zo onwijs steunt en niet alleen mij, maar ook mijn familie! Heb nu eindelijk iemand gevonden waarmee ik kan lachen, huilen, mee kan praten als het even niet meer gaat. Lieverd ik hou van jou en bedankt dat je er voor me bent.”

Kort daarna plaatst ze meteen nog een bericht. „Jij bent er als ik je nodig heb. Als ik mijn zinnen wil verzetten. Jij bent de hand die me voor de afgrond wil beletten. De schouder waarop ik kan huilen. Bij jou mag ik er zijn. De paraplu waar ik kan schuilen. Met al mijn verdriet en pijn. Zonder jou zou ik niet ver komen. Jij bent mijn steun en toeverlaat. Jij kent en voelt mijn gemis, jij ziet hoe het met me gaat.”