Nieuws/Entertainment
2381125
Entertainment

Scott Baio dient nu klacht in tegen voormalig Baywatch-ster

Scott Baio

Scott Baio

Scott Baio is nu op zijn beurt naar de politie gestapt met een klacht over Nicole Eggert. De Happy Days-acteur vindt dat Nicole, die hem beschuldigt van seksueel misbruik, hem lastigvalt.

Scott Baio

Scott Baio

Scott en zijn vrouw leverden volgens Entertainment Tonight een verzameling tweets en andere berichten in waaruit zou moeten blijken dat de Baywatch-ster hen geregeld stoort. Zij zijn door de politie ondervraagd over hun klacht.

Een rechtbank in Los Angeles besloot twee maanden geleden Baio niet te vervolgen voor het vermeende misbruik, dat zou hebben plaatsgevonden tijdens de opnames van sitcom Charles in Charge, waar beide acteurs in speelden, omdat de zaak verjaard is. Eggert claimt dat Baio voor het eerst seksuele handelingen met haar verrichte toen zij 14 was en hij 26. Dat zou zich tot haar zeventiende ongeveer eens per week hebben herhaald.

Contactverbod

Baio, onder meer bekend van zijn rol als Chachi in Happy Days, ontkent alle beschuldigingen. Wel zegt hij een seksuele relatie met Nicole te hebben gehad toen zij achttien was, de leeftijd waarop dat legaal is in Californië.

Een fan van Scott vroeg eerder dit jaar met succes een contactverbod aan voor Nicole, omdat die haar 70.000 twittervolgers had opgeroepen de werkgever van de vrouw te bellen met een klacht. Iemand uit het team van Scott kreeg weer een contactverbod opgelegd door Nicole, nadat hij had gedreigd haar carrière en reputatie kapot te maken.