Nieuws/Entertainment
2381446
Entertainment

Kim Feenstra gaat 2000 dieren steriliseren

Kim Feenstra

Kim Feenstra

Kim heeft op haar vele reizen al zoveel ellende gezien met dieren dat ze vol overgave het vrijwilligerswerk van Stichting Dierenhulp als Ambassadrice steunt. Om dieren te helpen en leed te voorkomen is het plan ontstaan om tweeduizend dieren te steriliseren.

Kim Feenstra

Kim Feenstra

„Kijk, dieren die op straat leven en wel of geen eigenaar hebben, fokken helaas maar door. De problemen die daardoor ontstaan zorgen weer voor nog meer ellende. Dode dieren op straat, zieke en magere dieren. Kansloos lopen ze door de straten. Terwijl een simpele ingreep als steriliseren voor minder dieren en bovendien veel gezondere dieren zorgt”, legt Feenstra uit. „De vrijwilligers van Stichting Dierenhulp hebben het hart op de juiste plek met jarenlange ervaring op dit vlak. Bovendien is het een diervriendelijke aanpak die direct bij de bron al veel leed voorkomt.”

Stichting Dierenhulp is al jaren grootschalig aan het steriliseren op de Nederlandse eilanden Curaçao en Bonaire. Enkel op Curaçao worden jaarlijks meer dan 1600 dieren op kosten van Stichting Dierenhulp geholpen.