Nieuws/Entertainment
238204
Entertainment

’Namen tweeling Beyonce en Jay Z bekend’

Het duurde even, maar het lijkt erop dat de pasgeboren zoon en dochter van zangeres Beyoncé en rapper Jay Z, Rumi en Sir Carter heten. Dit schrijft een Amerikaanse entertainmentsite, die dit heeft ontdekt nadat de namen als handelsmerken voor onder anderen rammelaars en parfums zijn aangevraagd.

Volgens TMZ zouden de baby’s zo heten, omdat een bedrijf waarvan Bee en Jay eigenaar zijn, documenten heeft ingediend om deze namen als merknamen vast te leggen. Deze merknamen zijn bedoeld voor parfums, cosmetica, sleutelhangers, bijtringen, mokken, waterflessen, haarstrikjes, speelkaarten, tassen, sportballen, rammelaars en allerhande prullaria.

Beyoncé en haar man Jay Z proberen al jaren om ook de naam van hun oudste kind, Blue Ivy, vast te laten leggen als handelsmerk. Dat lukte in 2012 niet omdat iemand anders hen voor was, in februari deed het stel een nieuwe poging.

Over de tweeling is nog maar weinig bekend. Zo is onduidelijk wanneer Beyoncé precies is bevallen. Op 18 juni kwam het nieuws over de geboorte naar buiten, maar volgens diverse entertainmentsites zagen de baby’s al eerder het levenslicht. Na een paar dagen in het ziekenhuis zou het gezin nu thuis in Los Angeles zijn. Eerder gingen geruchten dat het jongetje en meisje Shawn Jr. en Bea heten.

De Carters hebben nog niets laten weten over de komst van hun tweede en derde kind. Na de geboorte van Blue Ivy, in januari 2012, moesten fans ruim een maand wachten op de eerste beelden van het meisje. Die deelden Beyoncé en Jay Z destijds via Tumblr.