Nieuws/Entertainment
2383298
Entertainment

Jennifer Aniston rekent af met speculaties liefdesleven

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is het beu steeds een oude vrijster te worden genoemd. Ook is ze klaar met alle speculaties over (het gebrek aan) haar kinderwens.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

„Wanneer is de laatste keer dat iemand een alleenstaande, kinderloze man een oude vrijster heeft genoemd?”, reageert ze boos in InStyle Magazine. „Als een koppel uit elkaar gaat lijkt het automatisch de vrouw te zijn die wordt afgeschreven. Zíj is zielig, zij is alleen, háár reputatie is beschadigd... Waarom?”

Jennifer benadrukt dan ook dat het goed met haar gaat. „Ik heb géén gebroken hart. Niemand denkt na voor ze zulke dingen zeggen. Wat voor effect dat kan hebben op mij of mij ex-partner. Maar niemand weet wat er zich bij ons achter gesloten deuren heeft afgespeeld.”

Het mag wat haar betreft ook afgelopen zijn met alle verhalen over waarom ze geen kinderen heeft. „Ik heb bewust geen kinderen. Daar word ik voor onderuit gehaald, of ik word zelfzuchtig of zelfs ’ongezond’ genoemd. Maar wat als ik nu andere dingen te doen heb dan kinderen opvoeden? Dat is toch mijn keuze? Mijn enige doel op deze planeet is niét om me voort te planten!”