2383370
Entertainment

Chris Zegers: ’Ik word aangeklampt om oma’s te plezieren’

Chris Zegers

Chris Zegers

In de lijstjes van meest gewilde mannen wordt Chris Zegers geregeld genoemd. Zelf lijkt hij niet zo goed te begrijpen waarom hij nog steeds zo aantrekkelijk wordt gevonden. Naar eigen zeggen, doet hij dan ook weinig aan zijn looks.

Chris Zegers

Chris Zegers

Wanneer Zegers in een interview met Playboy wordt geconfronteerd met onderzoeken waaruit blijkt dat hij de meest aantrekkelijk man van Nederland is, laat hij al snel weten dat vooral grappig te vinden. Maar stiekem vindt hij het ook wel leuk. „Los hiervan realiseer ik me ook dat sexappeal niet meer dan een momentopname is”, reageert hij.

Chris ziet dan ook een groot verschil met pakweg twintig jaar geleden en nu. „Twintig jaar geleden werd ik soms door een jonge meid aangesproken of ik met haar op de foto wilde. Tien jaar geleden vroegen leuke jonge meiden dit aan mij om hun moeder een plezier te doen. De laatste tijd komt het voor dat leuke jonge meiden me hierover aanklampen om hun oma te plezieren.”

De 47-jarige presentator vertelt weinig met zijn uiterlijk bezig te zijn. „Voor mij bijvoorbeeld geen tattoos. Ik zorg er verder voor dat ik een beetje fit blijf. En dat lukt me zonder al te veel moeite, mede omdat ik altijd vrij fanatiek heb gesport.” Botox gebruik hij ook niet. „Ik ben altijd van het bier drinken geweest en met mijn kop in de kreukels de dag daarop er weer vrolijk tegenaan gegaan.”