Nieuws/Entertainment
2383929
Entertainment

Pink stelt concert uit vanwege infectie

Pink heeft haar optreden in Sydney van vrijdag moeten uitstellen omdat zij last heeft van een infectie aan de luchtwegen. Dat heeft concertorganisator Live Nation donderdag laten weten.

Het concert in de Qudos Bank Arena in Sydney zou haar eerste optreden zijn in Australië van de Beautiful Trauma World Tour. Live Nation verwacht dat de volgende concerten van de zangeres in ’down under’ wel doorgang kunnen vinden.

De zangeres liet haar fans weten het erg vervelend te vinden ze teleur te moeten stellen. „Hi vrienden in Sydney. Met grote frustratie breng ik jullie dit nieuws”, schrijft Pink op Twitter. „Vrijdag zal de show worden uitgesteld. Ik hoopte dat een paar dagen rust me zou helpen om op te knappen, maar dat ging niet met de snelheid waar ik op hoopte. Ik waardeer jullie goede wensen en begrip + het spijt me.”

De What About Us-zangeres vraagt haar Australische fans niet alleen om begrip, maar ook om tips om er snel weer bovenop te komen. „Heeft iemand een favoriete tent die wellness shots en verse sappen maakt? Bij voorbaat dank!”