Nieuws/Entertainment
2384356
Entertainment

'Nanny luisterde Lilly Becker af'

De nanny van Amadeus Becker zou moeder Lilly hebben afgeluisterd en de informatie vervolgens doorgespeeld hebben aan vader Boris. Lilly heeft een advocaat in de arm genomen en een aanklacht ingediend wegens „schending van de geheimhoudingplicht”, zo meldt Bild.

Het afluisteren zou plaats hebben gevonden in maart toen Lilly met Amadeus op vakantie was in Miami. Kindermeisje Aferdita D. (41) was in de plaats van Boris meegegaan. Boris en Lilly hadden toen nog niet bekendgemaakt dat ze zouden gaan scheiden, dat gebeurde pas twee maanden later. Aferdita maakte in de vakantie opnames, vermoedelijk voor de oud-tennisser. Wat er op die opnames te horen is, is niet bekend.

Zelf ontkent de nanny in alle toonaarden. „Ik ben al twintig jaar bevriend met Boris en heb ook voor hem gewerkt. Ik heb niets aan Boris doorgegeven en wil me niet met de scheiding bemoeien. Lilly is een goede moeder.”

Volgens Bild, die de papieren van de aanklacht bezit, moet Aferdita alle opnames „onmiddellijk verwijderen en moet ze stoppen met verder spioneren.” Ook mag ze geen contact meer hebben met Amadeus.

Hoe Lilly achter het afluisteren is gekomen, is niet duidelijk.