Nieuws/Entertainment
2385373
Entertainment

Paris Jackson haalt uit naar roddelsite

Paris Jackson is woedend op Radar Online, dat volgens het model deze week twee keer leugens over haar verspreidde. In een tweet daagt ze de roddelsite uit om iets schandelijk over haar te zoeken dat waar is. „Probeer het maar, je gaat niets vinden want ik ben ontzettend saai en daar gelukkig mee.”

Na een eerder bericht over drugsgebruik van Paris, beweerde de site volgens de actrice donderdag dat zij zich had opgegeven als Playboy bunny. „Eerst zeggen ze dat ik naar een kliniek ga, nu weer dat ik een Playboy bunny word. Ik word hier echt misselijk van, waar is de moraal? Ik ben twintig jaar. Hoe verzinnen ze zoiets? Stopt dit ooit? Het is zo fout en zo smerig.”

De dochter van Michael Jackson, die ook vaak overhoop lag met de media, vervolgde later: „Het lijkt wel dat hoe harder ik werk en hoe succesvoller ik word, hoe meer ze me onderuit willen halen en me neerzetten als een slecht persoon met vreselijke issues.”

Dinsdag schreef Radar dat Paris zich had gemeld bij een afkickkliniek na de vermeende overdosis van Demi Lovato en dat haar moeder Debbie Rowe en haar oma Katherine Jackson zich enorm veel zorgen maakten over de 20-jarige. Volgens de dochter van Michael Jackson is daar niets van waar. Ze haalde uit naar Radar Online, maar ook naar de Afro-Amerikaanse zender BET, die het verhaal herhaalde op zijn website. Ze liet via Twitter weten dat de site zich op leugens baseerde, en retweette een bericht van een supporter die BET vroeg het verhaal van de site te verwijderen en Paris excuses aan te bieden. BET kwam niet met een reactie.