Nieuws/Entertainment
2385672
Entertainment

Drake brengt clip uit met ’Claire Huxtable’

Phylicia Rashad is inderdaad te zien in de clip voor In My Feelings van Drake. De Canadees bracht de video donderdag uit, nadat hij in zijn Instagram Stories al had gehint over de release door een foto te plaatsen van Claire Huxtable, het personage dat Phylicia jaren speelde in The Cosby Show.

De 70-jarige actrice is in de videoclip te zien als de moeder van Kiki, waarvoor Drake het nummer zingt. In My Feeling is de laatste weken vooral bekend geworden door de challenge rond het nummer die viral ging. Instagrammer Shiggy van het account The Shiggy Show plaatste een video waarin hij een dansje uitvoerde op het nummer, dat daarna door tienduizenden mensen werd nagedaan. Ook grote Hollywoodsterren als Will Smith, Millie Bobby Brown, Ciara, Sterling K. Brown en Drake zelf deden mee aan de challenge.

Zijn viral dansje leverde Shiggy een rolletje op in de video, waarin actrice La La Anthony te zien is als Kiki. In de clip wordt Drake op een gegeven moment wakker en vertelt dat hij een rare droom had waarin hij een liedje uitbracht en ’een gastje uit New York’ er een dansje op bedacht dat iedereen ging doen. „Zelfs Will Smith deed mee, en het hield maar niet op.” De bijna acht minuten durende clip eindigt met een compilatie van sterren, andere mensen én dieren die de In My Feelings-challenge doen.