Nieuws/Entertainment
2386335
Entertainment

Victoria Beckham is woedend op Mel B

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Al maanden worden fans van de Spice Girls in spanning gehouden. Komen de dames nu wel of niet weer bij elkaar om eindelijk weer te gaan optreden? De spanning is echter niet alleen aanwezig bij fans, ook bij de Spice Girls zelf zorgen de geruchten voor onrust.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Victoria is woedend op Mel B omdat ze steeds wordt afgeschilderd als degene die een reünie in de weg staat. „Victoria is altijd voor de plannen geweest om weer samen te komen”, vertelt een bron aan The Sun. „Maar ze heeft nooit toegezegd weer te gaan optreden.”

De zangeres is er dan ook helemaal klaar mee dat Mel B steeds weer hint naar een eventuele reünie. „Het is gewoon niet eerlijk dat Victoria nu steeds de spelbreker lijkt. Alleen Geri en Mel wilden weer graag optreden, maar Mel laat het nu overkomen alsof iedereen behalve Victoria dit wil.”

In februari kwamen de Spice Girls nog met zijn allen samen om een eventuele reünie te bespreken. Sindsdien hebben Victoria en Mel B elkaar niet meer gezien. „Victoria is woedend op Mel B, terwijl niet zij, maar Mel B degene is die verkeerd bezig is. Zij geeft de fans keer op keer valse hoop.”

„Victoria wil dat Geri en de andere meiden hun best doen om Mel B haar mond te laten houden als het gaat om aankondigingen wat betreft de Spice Girls. Ze zien Mel B dan ook als iemand die van alles zegt, of het nu waar is of niet, om aandacht te krijgen. Het probleem is dat alles wat zij privé bespreken, door Mel B openbaar gemaakt wordt. Dat kan gewoon niet.”