Nieuws/Entertainment
2386518
Entertainment

Kelsey Grammer: reboot Cheers is besproken

Kelsey Grammer

Kelsey Grammer

De makers van Cheers hebben hun gedachten wel eens laten gaan over een terugkeer van de kroegserie. Dat liet Kelsey Grammer, die in de serie Frasier Crane speelde, desgevraagd weten tijdens de najaarspresentaties van zender FOX. Hij was daar om te praten over zijn nieuwe dramaserie, Proven Innocent.

Kelsey Grammer

Kelsey Grammer

Afgelopen week werd bekend dat Kelsey de eerste stappen heeft gezet voor een reboot van Frasier, de spin-off van Cheers waarin zijn personage centraal stond. Hij heeft verschillende schrijvers gevraagd ideeën te pitchen voor een nieuwe versie van de serie. „Als niemand komt met een idee dat er echt met kop en schouders bovenuit steekt, dan gaat het waarschijnlijk niet gebeuren”, zei hij daar donderdag over tegen Fox News. „Als het geen geweldige show wordt, dan doen we het niet.”

De 63-jarige acteur heeft de andere castleden van Frasier ingeseind over zijn plannen. „Ik heb ze laten weten dat als er iets van komt, ik ze er allemaal bij wil hebben”, verklaarde hij tegenover Digital Spy. Eén belangrijke acteur zal bij een eventuele reboot ontbreken: John Mahoney, die Frasiers pa Marty Crane speelde, overleed afgelopen februari.

Over een terugkeer van Cheers wilde Kelsey alleen zeggen dat de mensen achter de schermen er weleens over nagedacht hebben. „Maar daar ga ik verder niet over”, aldus de acteur.