Nieuws/Entertainment
2386676
Entertainment

Paul Rudd was bang voor midlifecrisis

Paul Rudd

Paul Rudd

Paul Rudd heeft zich altijd bezig gehouden met ’de grote vragen’ van het leven. Toen hij twintig werd, sloeg hem echter de angst om het hart dat zijn leven richting een crisis ging. Hoe dichterbij de 40 hij kwam, hoe banger hij werd voor een midlifecrisis.

Paul Rudd

Paul Rudd

„Een van de geneugten van het leven is dat je weet dat je hele leven nog voor je ligt”, vertelt de inmiddels 49-jarige Rudd aan Bang Showbiz. „De grote vragen als: ’Wat voor werk zou ik gaan doen als ik later groot ben’, ’Met wie ga trouwen’; ’Krijg ik ooit kinderen’; ’Waar zal ik gaan wonen’.”

„Toen ik nog jonger was kon ik uit die vragen de kracht putten om weer door te gaan als het even tegen zat. Het maakte allemaal niet uit, omdat er zoveel voor me lag. Ik denk dat het leven zwaarder wordt als al die vragen inmiddels beantwoord zijn. Je vraagt jezelf dan in een keer af waar je nu nog naar uit kunt kijken.”

„Ik ben vaak bang geweest om een midlifecrisis te krijgen. Dat begon al toen ik twintig werd, het werd erger in mijn dertiger jaren, en toen werd ik veertig... Ik doe er nu lollig om, maar het is wel echt waar.”