Nieuws/Entertainment
2388108
Entertainment

Kanye West feliciteert Apple met beurswaarde

Kanye West heeft Apple gefeliciteerd met het bereiken van een beurswaarde van meer dan 1000 miljard dollar. Het techbedrijf is een inspiratie voor de rapper, zo geeft hij toe.

Steve Jobs jij bent een van mijn grootste inspiratiebronnen en jouw verhaal en gedrevenheid helpen mij elke dag om tot het uiterste te gaan. Gefeliciteerd Apple met het bereiken van een biljoen dollar”, twittert Kanye, die vervolgens het hele Appleteam feliciteert. „Jullie zijn zo belangrijk en wat jullie doen is zo speciaal en inspirerend voor onze planeet. Bedankt dat jullie zo fantastisch zijn.”

Het techconcern achter de iPhone is al jaren het waardevolst beursgenoteerde bedrijf ter wereld. Donderdag resulteerde dit kort in een beurswaarde van meer dan 1000 miljard dollar. Daardoor mocht het bedrijf zich als eerste onderneming ooit een ’trillion dollar company’ noemen, oftewel een biljoenenbedrijf.

Ook Amazon is hard op weg om deze mijlpaal te bereiken. Het is afwachten of zij dan ook op een felicitatie van Kanye kunnen rekenen.