Nieuws/Entertainment
2388191
Entertainment

Barbie gaat naar Schotland voor behandeling

Michael van der Plas vertelde vrijdag al aan Privé dat Samantha de Jong zich in Schotland gaat laten behandelen. Toen was alleen nog niet duidelijk of er ook daadwerkelijk plaats voor haar zou zijn. Inmiddels heeft haar woordvoerder in een persbericht laten weten dat Barbie binnen twee weken vertrekt.

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van de afgelopen weken, waarbij Samantha uiteindelijk hulp heeft ingeschakeld bij een kliniek in Den Haag, hebben wij bij nader inzien besloten om haar, met behulp van Castle Craig Nederland, in Schotland te laten opnemen.

De beslissing is in overleg met Samantha genomen en zij heeft daar volledig mee ingestemd voor een goed herstel. De afgelopen week heeft ze haar intakegesprek gehad en wordt de aanvraag verwerkt. Zij zal binnen nu en twee weken naar Schotland vertrekken en daar voor zeker 10 tot en 16 weken verblijven.

Kinderen

Samantha is erg blij met de uitspraak van de rechter dat de kinderen onder toezicht blijven van zowel haar ouders, als de ouders van Michael. Milano mag volgens de advocaat één week mee met Michael naar Spanje. De twee kinderen zouden hierdoor niet te lang gescheiden zijn. Daarbij komt dat ze in Nederland naar school moeten. Samantha vindt het een goed idee van Michael dat hij de belofte heeft gedaan om in Den Haag een woonruimte te zoeken zodat hij in de buurt is van de kinderen.

Samantha mist haar twee kinderen behoorlijk. De dag vóórdat zij zal vertrekken naar Schotland mag ze met de kinderen doorbrengen en vertellen dat ze een tijdje op vakantie gaat om beter te worden. Ze kan zich niets herinneren van de gebeurtenissen en is, vanwege haar gemoedstoestand, ook niet in staat, om antwoord te geven op wat er over haar in de media is geschreven.