Nieuws/Entertainment
2391864
Entertainment

Jarige Meghan met Harry naar bruiloft

Prins Harry met hertogin Meghan.

Prins Harry met hertogin Meghan.

Prins Harry en zijn jarige echtgenote Meghan (37) zijn te gast bij het huwelijk van Harry’s jeugdvriend Charlie van Straubenzee en Daisy Jenks. Het geduld van royaltyfans en fotografen werd zaterdagmiddag beloond toen de hertog en hertogin van Sussex arriveerden bij St Mary the Virgin-kerk in Frensham.

Prins Harry met hertogin Meghan.

Prins Harry met hertogin Meghan.

De komst van Harry en Meghan was geen verrassing. De prins kent de bruidegom sinds ze beiden naar de Ludgrove Prep-school gingen, en ook tussen Charlies oudere broer Thomas en de prinsen William en Harry bestaat een bijzondere band. Thomas is peetvader van prinses Charlotte, en de prinsen waren ’ushers’ - de mensen die de bruiloftsgasten naar hun plaats in de kerk begeleiden - bij het huwelijk van Thomas.

Op hun beurt waren de Van Straubenzee-broers ’ushers’ op de recente bruiloft van Harry en Meghan. Charlie zou naar verluidt ook een van de sprekers zijn geweest op het bruiloftsfeest later op de avond in Frogmore House. Volgens Britse media zou prins Harry zijn gevraagd als ’best man’, maar daar was zaterdag geen onafhankelijke bevestiging van te krijgen.

De verwachting was dat ook prins William en echtgenote Catherine aanwezig zouden zijn, maar de hertog en hertogin van Cambridge zijn niet gezien.