Nieuws/Entertainment
2392323
Entertainment

Woordvoerder Angelina Jolie reageert op advocaat-rel

Angelina Jolie en haar scheidingsadvocaat Laura Wasser zullen hun samenwerking ’gewoon’ voortzetten. Eerder meldde entertainment TMZ dat Wasser de handdoek in de ring had gegooid, omdat de 43-jarige actrice haar ex Brad Pitt snoeihard wil aanpakken in de strijd om de voogdij over hun kinderen.

„Ik heb rechtstreeks met Laura gesproken”, vertelt een woordvoerder van Jolie aan People. „Het verhaal van TMZ is onjuist. Ze stopt er niet mee. Nu niet, nooit niet.” Insiders bevestigen overigens wel dat de actrice nieuwe juridische mensen heeft aangenomen voor de zaak, maar dat Wasser niet zal worden vervangen. „Iemand heeft het verkeerd geïnterpreteerd”, zegt de bron. „Er worden nieuwe experts aangesteld en dat is gebruikelijk in deze fase van de zaak.”

Eerder vandaag kwam het nieuws dat er een einde zou zijn gekomen tussen de samenwerking van Angelina Jolie en haar advocaat, wegens ’vijandige eisen in de scheiding’. Zo zou de actrice de band die Brad Pitt met zijn kinderen heeft, willen verwoesten en gaat dit gepaard met veel geschreeuw. „Ze kookt van woede en is onredelijk”, liet een insider weten aan TMZ.

Kindvriendelijk

Andere bronnen zeggen dat Wasser ermee wil stoppen, omdat er wordt aangestuurd op een vechtscheiding en dat dat niet haar stijl is. Ze zou een ’mismatch’ zijn met Jolie, omdat Wasser - die erom bekendstaat de meeste scheidingen zo kindvriendelijk mogelijk op te willen lossen - wil aansturen op co-ouderschap.

TMZ meldde dat Angelina ondertussen al een ander leger aan advocaten in de arm heeft genomen die aan de slag gaan zodra Linda Wasser er officieel mee stopt. De echtscheiding tussen Brad en Angelina is nog lang niet rond, het heeft volgens de entertainmentsite meer weg van een ’totale oorlog’.