Nieuws/Entertainment
2392932
Entertainment

Leonardo DiCaprio stapt in bootje met vriendin (21)

Leonardo DiCaprio met armcandy Camila Morrone

Leonardo DiCaprio met armcandy Camila Morrone

Met een druk schema in Europa, neemt Leonardo DiCaprio in Italië tussendoor even wat tijd om te ontspannen met zijn 21-jarige vriendin en - natuurlijk - model, Camila Morrone.

Leonardo DiCaprio met armcandy Camila Morrone

Leonardo DiCaprio met armcandy Camila Morrone

De acteur en zijn vriendin proberen niet op te vallen en trekken hun pet en zomerhoed tot ver over hun ogen, wanneer ze in een bootje stappen om het water bij Capri op te gaan. De Daily Mail maakte veelzeggende foto’s, waarop DiCaprio zich echter meer bezighoudt met zijn telefoon, dan met het langbenige model naast hem.

De twee werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in december, toen DiCaprio werd gespot bij het verlaten van haar huis. Sindsdien hebben hij en Camila zich al een paar keer als stel in het openbaar vertoond. Zo kwamen ze samen naar het verjaardagsfeest van Ellen DeGeneres in Los Angeles en bezochten ze als stel Coachella, waar ze tijdens een optreden van Eminem erg close waren. In januari brachten ze samen een vakantie door in Colorado, samen met Leonardo’s mede-acteur Tobey Maguire.

De brunette brak door als model toen Victoria’s Secret haar strikte voor hun vrijetijds- en lingerielijn Pink en de Amerikaanse Vogue haar daarop in 2016 uitriep tot dé ster die doorbreekt op Instagram. En met dat modellen-cv én haar leeftijd, kwam ze in aanmerking voor een plaatsje in het rijtje modellenvriendinnetjes van Leo, naast Gisele Bündchen, Kate Moss, Naomi Campbell, Bar Rafaeli, Toni Garrn, Nina Agdal en Kelly Rohrbag.

Hij mag Camila nu meegenomen hebben op een boottochtje, maar op een huwelijksbootje hoeft ze getuige zijn relatiegeschiedenis niet te rekenen. Tel daar bovenop het gebrek aan enthousiasme op de foto’s en het is nog maar de vraag hoe lang zijn 21-jarige armcandy zich de zijne mag noemen.