Nieuws/Entertainment
2393091
Entertainment

’George Michael, ik haat je’

George Michael overleed op 25 december 2016

George Michael overleed op 25 december 2016

Fadi Fawaz heeft op Twitter flink uitgehaald naar zijn overleden partner George Michael. De kapper kreeg onlangs te horen dat hij niet in het testament staat van de in 2016 overleden Wham!-zanger en dat lijkt in het verkeerde keelgat te zijn geschoten.

George Michael overleed op 25 december 2016

George Michael overleed op 25 december 2016

George ik haat je”, begint Fawaz. „Jouw macht heeft mij getoond dat jij vrienden, familie en vreemden kon veranderen in leugenaars, lafaards en ze onmenselijk maken. Toch kan deze macht iemand niet aardig en liefhebbend maken of houden. En ik kan niet wachten om dat aan jou te bewijzen. Met al mijn haat, Fadi.”

De verbitterde Fawaz vervolgt: „Hoe kan ik teleurgesteld worden door iemand die een einde heeft gemaakt aan zijn eigen leven? Als iemand dat zichzelf kan aandoen, kunnen ze anderen nog ergere dingen aandoen.”

Volgers reageren teleurgesteld, maar stellen ook de vraag of deze tweets echt van Fadi zelf afkomstig zijn. Eerder liet hij al eens weten dat er ’nare dingen op zijn tijdlijn werden gezegd’ en eind juli liet hij nog weten dat zijn e-mail gehackt is.

Toch haalde Fadi haalde eerder uit naar George, vlak nadat duidelijk werd dat Michael zijn grote fortuin heeft nagelaten aan zijn zussen, een aantal medewerkers en een paar goede doelen. Voor Fadi zat er niets bij. Eerder dit jaar kondigde Fawaz al juridische stappen aan tegen de familie van Michael, om een deel van het fortuin van de zanger te eisen. Ook weigert hij te vertrekken uit het huis van George in het centrum van Londen.