Nieuws/Entertainment

Wil rapper zijn gestolen sieraden wel terug?

Tekashi69 blokkeert politie-onderzoek

Tekashi69

Tekashi69

Instagram

Rapper Tekashi69 werd onlangs beroofd, maar nu de politie zijn best doet de dader en de sieraden op te sporen, zwijgt hij in alle toonaarden.

Tekashi69

Tekashi69

Instagram

Bronnen binnen de politie vertellen aan TMZ dat de rapper na de overval op hem bijna twee weken geleden niet eens aan de politie wil beschrijven hoe de gestolen sieraden eruit zien of wat hun waarde is. Aan de nieuwssite vertelde Tekashi69 eerder dat hij voor zo’n 1 miljoen dollar aan sieraden beroofd was.

Nog opmerkelijker is dat zijn chauffeur weigerde een formulier in te vullen voor zijn gestolen iPhone. Ook liet hij niet los of er tracking software was geactiveerd. De vriendin van Tekashi zou ook haar medewerking met de politie hebben stopgezet.

Hierdoor schiet de politie niet echt op met het onderzoek, waar ze naar verluidt nog wel mee bezig zijn. Op basis van surveillancevideo’s hebben ze bewijs voor de claim van de rapper, die zo’n twee weken geleden bekendmaakte dat hij was bedreigd met een pistool, ontvoerd en beroofd. Hij meldde zich vervolgens met verwondingen bij het ziekenhuis.

Ondertussen is de rapper wel weer te zien met de nodige blingbling om zijn hoofd, maar dat zijn kopieën van het origineel.